Forty years old The man at the age of replica watches forty, it is the beginning of a career full of youthful spirit of the age, carries the dream to make a career you will be very busy, watch the choice of replica watches On more to take into account the efficiency". Frequent business trips may dominate you most of the time, so choose a practical and beautiful appearance, quality and taste A good watch swiss rolex is particularly important. The classic time zone table will be the best choice.
Akpiliç
<

ÜRETİM > Üretim Kümesleri

Canlı piliç üretimi şirket kümeslerimiz ve sözleşmeli üreticilerle sürdürülmektedir.

Şirket kümeslerimiz;

Bolu İli merkez köylerindeki broiler işletmelerinde her biri ısıtma, soğutma, havalandırma ve ekipman yönünden son sistemlere sahip bilgisayar destekli ve çevre kontrollü kümeslerimizde canlı piliç üretimi gerçekleştirilmektedir.

Üretici kümesleri;

Sözleşmeli üretim Bolu Merkez, Gerede, Dörtdivan, Mudurnu ve Zonguldak Devrek ve Çaycuma ilçelerindeki broiler kümeslerinde gerçekleşmektedir.
Ak Piliç üreticilerin yem, civciv, aşı, ilaç, altlık gibi girdilerini karşılamakta ve sürekli laboratuvar destekli veterinerlik hizmetleri üretimin her aşamasında sahada görevli Veteriner Hekim ve Ziraat Mühendisleri tarafından destek verilmektedir.